Pallets op maat

Bent u op zoek naar pallets op maat voor uw transport of opslag? Bij Woodpackaging vindt u robuuste, betaalbare producten op maat. Al onze producten voldoen aan de ISPM 15 norm. Lees hier alles over onze pallets op maat en neem bij vragen gerust contact met ons op! 

costume_made_pallet_Woodpackaging

Pallets op maat: wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende redenen waarom u pallets op maat zou bestellen. Deze redenen zijn bijvoorbeeld:

 • Het laden van een bepaald gewicht per pallet;
 • Het laden van producten waarbij pallets met standaard afmetingen niet voldoen;
 • Het beter beheren van uw opslagruimte;
 • Efficiëntie in voorraadbeheer;
 • Kostenoptimalisatie;
 • Producten beschermen tegen schade;
 • Het laten aansluiten van de productverpakking op de productielijn;
  Deze voordelen kunnen wij nader toelichten.

Mocht u twijfelen over de voordelen van pallets op maat voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze gespecialiseerde mensen zullen samen met u bepalen hoe uw product het beste op een maatwerk pallet gezet kan worden. Met behulp van onze uitgebreide software kunnen wij berekenen wat de ideale afmeting van uw pallet moet zijn om het beoogde resultaat te behalen.

Pallets voor u op maat gemaakt en aangepast op uw product

Eén van de voordelen van pallets op maat is dat de pallets precies aangepast kunnen worden op de producten die u wilt transporteren. Dit kan gaan om een specifiek gewicht maar ook de afmetingen van het product. Doordat de producten goed op de pallets passen en de verpakking is aangepast aan uw wensen, zal de kans op schade aan uw producten ook kleiner zijn.

Het beheren van voorraad en opslagruimte

Een ander voordeel van pallets die voor u op maat gemaakt zijn, is het gemakkelijker beheren van uw voorraad en opslagruimte. Doordat u zelf de afmetingen van de pallets bepaalt, kunt u uw opslagruimte zo optimaal mogelijk inrichten. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat u uw voorraad gemakkelijker kunt beheren doordat u gemakkelijker bij uw producten kan.

Kostenoptimalisatie en de productverpakking sluit aan op de productielijn

Door te kiezen voor pallets op maat, geniet u van bovenstaande voordelen. Deze voordelen zorgen ervoor dat er minder schade ontstaat, u efficiënter processen kunt inrichten en er minder tot geen ruimte of materiaal verloren gaat.

Tot slot is er bij veel organisaties sprake van een productielijn waarbij producten na productie per direct op pallets worden geplaatst. Door de pallets aan te passen op de productielijn kunt u efficiënter werken. Pallets op maat hebben dus in veel situaties voordelen vergeleken met de standaard pallets.

Maatwerk_pallet_Woodpackaging

Pallets op maat en voor internationaal transport

Bij het exporteren van goederen buiten de EU dient uw pallet op maat ISPM 15 (Heat Treated) behandeld te zijn. De behandeling voorkomt verspreiding van levend ongedierte door transport van houten verpakkingen. ISPM15 geeft aan welke producten behandeld moesten worden, welke methoden zijn toegestaan en hoe de markering op deze producten aangebracht dient te worden.

Voor levering van behandelde producten conform ISPM15, zijn wij opgenomen in het centraal register van de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV). Ons registratienummer is NL-181. Dus ook voor het exporteren van goederen buiten de EU hebben wij voor u de geschikte pallets op maat.

Houten pallets met standaard afmetingen

Naast de pallets op maat, kunt u ook bij ons terecht voor houten pallets met standaard afmetingen. In sommige gevallen volstaan standaard maten namelijk wel. Een overzicht van de meest voorkomende afmetingen vindt u hieronder.

Afmetingen standaard pallets

 • Europallets: 80 x 120 cm
 • CP1 pallets: 100 x 120 cm
 • CP3 pallets: 114 x 114 cm
 • CP9 pallets: 114 x 114 cm
 • Display pallets: 40×60 cm of 60×80 cm
 • Opzetranden voor pallets: 80 x 120 x 20 cm

Graag verwijzen wij u voor standaard pallets naar de website van Woodpacker Pallets. Mocht u twijfelen over de keuze tussen pallets op maat of standaard pallets, dan staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat.

Heat_treated_pallet_Woodpackaging

Bestel uw houten pallets op maat nu bij Woodpackaging

Bent u overtuigd van de voordelen van pallets op maat voor uw organisatie? U vraagt gemakkelijk en snel een offerte aan voor uw persoonlijke situatie. Gebruik hiervoor ons contactformulier of neem contact op via mail of telefoon. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en wij kijken graag met u mee naar de beste oplossing voor uw organisatie. Binnen 5 tot 7 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling leveren wij bij u de pallets op maat!

Vraag een offerte aan!

6 + 2 =

Call Now Button