Pallets op maat

Op zoek naar pallets op maat? Woodpacking produceert dagelijks kleine en grote series pallets op maat in diverse afmetingen en uitvoeringsvormen.

Maatwerk pallets

De pallet op maat wordt veelal uitgevoerd in vurenhout. Een aanvulling van diverse soorten plaatwerk zoals bijvoorbeeld OSB of multiplex is ook geen probleem voor onze productie. Door het gebruik van deze materialen zijn wij in staat robuuste producten te maken voor een betaalbare prijs. Met onze ruime houtvoorraad en snelle productietijd kunnen wij u pallets op maat binnen 5-7 dagen produceren en leveren. Alle maatwerk producten bij Woodpacking worden tevens standaard onder de ISPM15 certificering geproduceerd en gemarkeerd.


Offerte aanvragen


Waarom een pallet op maat bestellen?

Wilt u een bepaald laadgewicht op een pallet kunnen laden? en voldoet een standaard pallet niet? Kies dan voor een pallet op maat.

Onze gespecialiseerde mensen zullen samen met u bepalen hoe uw product het beste op een maatwerk pallet gezet kan worden. Met behulp van onze uitgebreide software kunnen wij berekenen wat de ideale afmeting van uw pallet moet zijn om het beoogde resultaat te behalen.


ISPM15 pallet

Bij het exporteren van goederen buiten de EU dient uw maatwerk pallet ISPM15 (Heat Treated) behandeld te zijn. De behandeling voorkomt verspreiding van levend ongedierte door transport van houten verpakkingen. ISPM 15 geeft aan welke producten behandeld dienden te worden, welke methoden zijn toegestaan en hoe de markering op deze producten aangebracht dient te worden.

Voor levering van behandelde producten conform ISPM 15, zijn wij opgenomen in het centraal register van de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV). Ons registratienummer is NL-181.


Vraag een vrijblijvende offerte aan!  Standaard afmetingen houten pallets

  Naast de pallets op maat, kunt u ook bij ons terecht voor standaard afmetingen houten pallets. Een overzicht van de meest voorkomende afmetingen vind u hieronder.


  Afmetingen standaard pallets

  • Europallets: 80 x 120 cm
  • CP1 pallets: 100 x 120 cm
  • CP3 pallets: 114 x 114 cm
  • CP9 pallets: 114 x 114 cm
  • Display pallets: 40×60 cm of 60×80 cm
  • Opzetranden voor pallets: 80 x 120 x 20 cm

  Graag verwijzen wij u voor standaard pallets naar de website van Woodpacker Pallets  Call Now Button