Exportkisten

Exportkisten nodig? Zoek dan niet verder. Woodpackaging is dé producent van houten exportkisten op maat. Voor zowel zware als fragiele vracht. Alle producten zijn voorzien van een ISPM-15 certificaat en dus geschikt voor internationaal transport. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor exportkisten!

Exportkisten van hoge kwaliteit

Exportkisten zijn perfect voor het exporteren van vracht. Ze moeten bestand zijn tegen vervoer over de weg, maar ook voor vervoer door de lucht en over het water. Daarom is het van belang uw vracht goed te beschermen. Dit doet u met een kwaliteit exportkist van Woodpackaging.

Onze kisten voor de export worden gemaakt van sterk materiaal. U heeft keuze uit:

  • Multiplex
  • Triplex
  • Grenenhout of vurenhout
  • Oriented Strand Board (OSB)

Wij leveren enkel en alleen de hoogste kwaliteit transportkisten voor uw goederen.

exportkist

Exportkisten op maat

Woodpackaging specialiseert zich in het maken van exportkisten op maat. Wij passen onze kisten aan naar de wensen van onze klanten. U kunt in principe kiezen uit elke vorm en afmeting. Ook kunt u er voor kiezen om de goederen vast te zetten in de export kist. Zo wordt de kans op stoten of schade verlaagt.

Naast het formaat en materiaal heeft u ook keuze uit verschillende hang- en sluitwerk. Daarbij hebben wij speciale vocht- en corrosiewerende VCI folie dat de vracht extra beschermt. Voor extra fragiele goederen kunnen wij ook opvul- en beschermingsmateriaal toevoegen.

Naast exportkisten maken we ook pallets op maatvoor de opslag van uw goederen

exportkist groot

Onze verpakking voldoet aan belangrijke certificeringen

Om ervoor te zorgen dat onze export kisten geschikt zijn voor wereldwijd transport moeten ze bestand zijn tegen weer en natuur. Hout bevat van nature bepaalde organismen en ongedierte die schadelijk kunnen zijn voor de goederen. Daarom behandelen wij onze verpakking met een Heat Treatment.
Hiernaast kunt u andere specifieke markeringen op de kist laten toevoegen. Denk hierbij aan een bedrijfslogo, serienummering of een andere transportmarkering.

Exportkist kopen?

Een houten exportkist kopen doet u bij Woodpackaging. Wij zijn al meer dan 15 jaar dé specialist als het gaat om export en transportverpakkingen. Wij leveren enkel en alleen de hoogste kwaliteit houten kisten voor kwetsbare en zware goederen. Daarbij zijn onze producten geproduceerd conform de ISPM-15 normering.

Heeft u nog vragen wat betreft de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord. Daarnaast geven wij ook advies wat betreft uw keuze. U kunt via het onderstaand formulier vandaag nog een offerte aanvragen voor exportkisten!

Vraag een offerte aan!

5 + 3 =

Call Now Button