Transportkisten van hout

Bent u op zoek naar transportkisten van hout? Voor veilig transport van uw waardevolle goederen zoals machines of onderdelen maakt u natuurlijk gebruik van een houten transportkist. Bij Woodpackaging maken wij deze houten kisten speciaal voor u op maat. Bovendien voldoen al onze producten aan de ISPM-15 norm. Voor meer informatie over transportkisten van hout kunt u hieronder een offerte aanvragen!

Waarom een transportkist van hout gebruiken?

Transportkisten van hout, ook wel exportkisten genoemd, zijn bedoeld voor het beschermen van goederen tijdens transport via de weg, zee of in de lucht. Ze zijn geschikt voor diverse goederen, zoals machines en bijbehorende onderdelen. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken voor het vervoeren van antiek of kunst. Het maakt niet uit hoe groot de goederen zijn, zolang ze maar onbeschadigd getransporteerd moeten worden.

De kisten worden gemaakt van de beste kwaliteit houtsoorten zoals vurenhout of multiplex, zodat veilig transport is gegarandeerd. Transportkisten van hout zijn geschikt voor eenmalig gebruik, maar natuurlijk ook voor meermalig gebruik.

Transportkisten zijn er in alle soorten en maten verkrijgbaar en kunnen voor oneindig veel doeleinden worden ingezet. Wij maken onder andere:

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan vooral contact met ons op!

Houten transportkisten op maat gemaakt!

Elke houten transportkist is op maat gemaakt. Dit betekent dat wij onze kisten op de klanten aanpassen. Elke vorm en afmeting is hierin mogelijk. In nauwe samenwerking met u kijkt onze ontwerpafdeling naar de te verzenden goederen, waarna er gekeken wordt naar de beste oplossing.

Afhankelijk van het soort goederen en de kwetsbaarheid hiervan, kiezen we een geschikt ontwerp voor de transportkist van hout en bepalen we het te gebruiken materiaal. Vervolgens kunt u aangeven of u er nog een markering op wenst, waarna wij de transportkisten gaan produceren.

Belangrijke certificeringen op elke transportkist

Om de transportkisten van hout te voorzien van een ISPM-15 certificering, worden alle houten kisten behandeld met de zogeheten Heat Treatment (HT-behandeling). Door deze behandeling zijn de kisten geschikt voor wereldwijd transport.

Wat is nu zo’n Heat Treatment? Het is een hittebehandeling van het hout, waardoor elk soort schadelijke organismen die in het hout aanwezig kan zijn wordt verwijderd. Zo gaat men de verspreiding van ongedierte door transport tegen. Door de hittebehandeling voldoen de kisten aan de ISPM-15 norm en krijgen ook deze markering plus documentatie.

Ook kunt u nog andere markeringen op de kisten toevoegen, zoals een gewenste transportmarkering of serienummering, of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Wanneer u dit op de houten transportkisten wenst, kunt u dit bij ons aangeven.

IPPC-merkteken incl. registratienummer

Wat zijn de mogelijkheden?

Transportkisten van hout worden van verschillende hoogwaardige houtsoorten gemaakt. Nadat er een ontwerp is gekozen, kunt u het soort materiaal kiezen waaruit de kist gemaakt moet worden. U heeft keuze uit het volgende:

  • Vurenhout of grenenhout
  • OSB: Oriented Strand Board
  • Multiplex
  • Triplex

Om zoveel mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen, heeft u ook keuze uit diverse extra’s voor de transportkist van hout. Zo kunnen wij hang- en sluitwerk toevoegen aan de houten verpakking. Om de verpakkingen extra te beschermen tegen vocht, kan er ook een vochtwerende folie op gemaakt worden. 

Mogen goederen niet roesten? Dan hebben wij corrosiewerende VCI-folie, zodat de producten extra worden beschermd. Wanneer de exportproducten erg kwetsbaar zijn, kunnen wij opvulmateriaal en beschermingsmateriaal toevoegen aan de binnenkant van de verpakking. Zo bent u verzekerd dat uw te exporteren goederen veilig en onbeschadigd geleverd worden met transportkisten van hout.

 Transportkisten van hout kopen bij Woodpackaging

Bent u van plan goederen te transporteren en heeft u daarvoor transportkisten van hout nodig? Dan bent u bij Woodpackaging aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteit houten kisten voor transport van zware of hele kwetsbare goederen. Elk product is precies op maat gemaakt, zo sluit het perfect aan bij het te exporteren product. Daarbij zijn al onze producten geproduceerd conform de ISPM-15 normering.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat er voor u mogelijk is? Neem dan vooral contact met ons via 0512-523484 of stuur een e-mail naar info@woodpackaging.nl. Graag beantwoorden wij uw vraag of helpen u met uw keuze. Ook kunt u middels onderstaand formulier een offerte aanvragen voor transportkisten van hout.

Vraag een offerte aan!

5 + 6 =

Call Now Button